visa

اندونزی از جمله کشورهایی است که در لیست گردشگری بسیاری از توریست ها قرار می گیرد. برای سفر به اندوزی حتما باید ویزا اندونزی را تهیه کنید. سفارت این کشور در ایران برای متقاضیان گردشگری در این کشور، ویزا توریستی چهارده روزه صادر می کند. این ویزا صرفا برای گردشگری می باشد و اجازه انجام امور دیگری مانند کار، تجارت و یا تحصیل را نخواهید داشت. همچنین لازم به ذکر است که این ویزا کوتاه مدت است و قابل تمدید نمی باشد. برای دریافت ویزا توریستی اندونزی نیازی به مصاحبه حضوری در سفارت خانه اندونزی را نخواهید داشت و از طریق کارگزار و یا آژانس های مسافرتی معتبر می توانید برای دریافت آن اقدام کنید.

+ نوشته شده در دوشنبه هفدهم دی 1397 ساعت 15:40 توسط mis raad بدون نظر